Nieuwe lockdown

Interessante visie op onze omgang met het covid-virus:

PPT:

“Mijn reactie op NOS Facebook bericht.
Het virus blijft muteren en de mutaties waar de vaccinaties minder goed beschermen tegen besmetting worden dominant. Ook worden mutaties met een hogere besmettingsgraad R dominant. Mogelijk gaan we dit jaarlijks meemaken met een dominante zeer besmettelijke mutatie.
Het OMT kijkt vooral naar de dreigende code zwart op dit moment en komt met harde lockdownmaatregelen. Alle focus is gericht op de acute situatie op de IC’s. Daarmee wordt lange termijnvisie ondergesneeuwd. Hoe schadelijk zijn jarenlange lockdown onderbrekingen voor de samenleving, voor onderwijs, winkels, cultuur, sport, vermaak? Die vraag neemt het OMT niet mee in hun overwegingen, ze zijn wél onze gids. OMT vraagt, regering voert uit is het nu. Tijd voor een bredere denktank om tot oplossingen te komen. Soms code zwart met doden accepteren, moet dat taboe blijven? Normale griepepidemieën hebben ook duizenden doden..”

Bron: utrechtschaak.nl (draadje wuhan coronavirus)

4 reacties

  1. Hoeft geen taboe te zijn. Zolang de slachtoffers wappies zijn kan code zwart een manier zijn om de mensheid vooruit te helpen op de evolutionaire ladder.

  2. Heb melij met dit arme volk dat zich laat leiden door incompetente en kwaadaardige middenpartijen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s