About

Dit is de blog van:

Renzo Verwer (Woerden, 1972).

3 gedachten over “About

 1. Mephistootje

  Hoi Renzo,
  Lees je blog altijd met veel plezier. Moest afgelopen weekend aan je denken bij het lezen van het Volkskrant-artikel over Adelle Waldman. Zij schreef een roman, ‘The Love Affairs of Nathaniel P’, over de relatieperikelen van dertigers in de grote stad (New York).
  Misschien iets voor iemand die een boek met als titel ‘De liefdesmarkt’ schreef?

  1. Karl Ahlmann

   Beste Renzo,

   Ik las net je opinie in De Volkskrant (Geef moslims geen voorrechten), en wilde je laten weten dat ik je laatste 3 alinea’s al applaudisserend heb uitgelezen.

   In het ‘islamdebat’ in De Volkskrant vind ik dat zelden vanuit een enigszins objectieve afstand wordt gesproken, zonder in generalisaties en categorisering te vervallen die voortkomen uit het eigen belang van het vooringenomen standpunt. Jouw bijdrage is precies wat ik miste, ik ben een outsider en kijk slechts naar de zin en onzin (letterlijk) zonder partij te kiezen, en een dergelijke nuance met name op de menselijke beperkingen acht ik precies wat nodig was.

   Hopelijk wordt hier op in en doorgegaan, al denk ik dat de trend van regressie in gevoeligheden in de westerse samenleving waar ik dit een onderdeel van zie niet makkelijk omkeerbaar is.

   Bedankt dus voor je bijdrage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s