Seksrobot spreekt Nederlands

 

robotrobin.jpg

De nieuwe seksrobot Robin werd vernoemd naar ‘Robin’ uit Bassie en Adriaan.

Hét nieuws op seksgebied: er is een Nederlands (Vlaams!) sprekende seksrobot ontwikkeld – die in de loop van 2019 op de markt komt.

De NOS heeft er dit weekend een boeiend stuk over, waarbij mij deze passages bleven hangen:

  • “Kijk”, zegt Van der Voort [ verkoper van sekspoppen]. “Hier hebben we twaalf paar ogen. Blauw, groen, bruin, oranje, kattenogen. Sommige klanten willen ook elfenoortjes.”

  • (…) wordt Robin niet alleen een intelligenter seksspeeltje, ze wordt ook steeds meer een ‘maatje’. Een deel van de klanten die Van der Voort over de vloer krijgt, zijn mensen voor wie contact, al dan niet seksueel, met andere mensen moeilijk is. Zoals mensen met een trauma, met een beperking of bijvoorbeeld eenzame ouderen.

    “Hoe was je dag?”, vraagt Robin met een Vlaams accent. Het Nederlandse accent is eruit gehaald, dat klonk niet zacht genoeg. “Ik vind het fijn als je bij me bent.” Maar ook: “Streel eens over mijn tepels” Of: “Wil je liever van achter?” En: “Weet je, met glijmiddel vind ik het fijner. Wil je wat op mijn schaamlippen doen?”

    De programmeur die Robin aan het praten krijgt voedt haar met vragen en antwoorden. Het is nog maar het begin, want haar vocabulaire moet uitgebreider, de foutjes moeten eruit en ze moet verschillende karakters krijgen.

 

Het is te hopen dat foutjes als deze in elk geval NIET voorkomen…:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s