bizar persbericht over Hans Liberg

Ick Hans Liberg

Autobiografie

U dacht al jaren, waar blijft hij nou. Maar nu is het dan zover. Eindelijk! Daar is-ie dan, de langverwachte autobiografie van muziek-komiek Hans Liberg. Bloedstollend eerlijk en overrompelend diepgaand schrijft de ook in het buitenland gevierde entertainer zich een weg door zijn leven.

Hoe zat dat precies met die Zweedsche voorvaderen en dat geboortehuis op de Elandsgracht in Amsterdam? Wie was tante Thea? Hoe is zo’n Sir Peter Ustinov nou onder vier ogen, en klopt het dat alle deuren voor je opengaan als ridder van Hare Majesteit in buitenlandsche dienst?

Hans Liberg geeft antwoord op vele vragen. Wist u dat hij onder één dak woont met tachtig Limousin-koeien. Dat hij van huis uit jazzgigarist is en tijdens zijn puberteit plat Amsterdams sprak. Wist u dat hij drie honden heeft en ook drie kinderen, alsmede een aanzienlijke kunstverzameling. Dat hij tegelijk met John Lennon zijn haar afknipte, al was het eigenlijk een dag later. Wist u dat hij verliefd was op Liesje en niet alleen op haar. Dat zijn overgrootvader een ronselcafé had op de Prins Hendrikkade en dat hij nog steeds in het bezit is van diens alcoholvergunning. Dat hij in het buitenland met maestro wordt aangesproken. Wist u dat hij een groot zeezeiler is en dat hij ook alles van karnemelk weet?

Vanaf 16 november 2010 is de nieuwe show ‘Ick Hans Liberg’ te zien in de Nederlandse theaters. Op dinsdag 21 en woensdag 22 december zal de jubileumshow ’25 jaar Het Beste’ op de Nederlandse televisie te zien zijn.
Zie voor speellijst en meer informatie: www.hansliberg.com.

Hans Liberg, Ick Hans Liberg, ISBN 9789460032974, EURO 14,95 | Bestel

 

Ik wist het allemaal niet, en of ik het wil weten?? Ieks, NEEEEEEE

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s