Vox Populi

Ook Femke Halsema (GL) begint islamkritiek te geven, zoals in De Pers van vandaag.
Wordt de film Vox Populi van Eddy Terstall dan werkelijkheid? In die film begint een politicus van een linkse partij kritiek te geven op uitwassen van de multiculturele samenleving… een hilarische film, zag hem laatst. Aanrader!

Advertenties

3 Comments

 1. Aleid Truijens verkondigde onlangs in de Volkskrant dat islamitisch onderwijs in Nederland toch wel schadelijke gevolgen heeft en pleit voor afschaffing ervan.
  Voor de politieke correctheid voegt ze er een week later, nadat ze tot haar grote schrik negatieve reacties heeft gekregen en beschuldigd is van ‘rechts denken’ dat elke vorm van bijzonder onderwijs moet worden afgeschaft. Religieus onderwijs, dus voor de veiligheid betrekt ze snel het christelijk onderwijs er ook bij.
  Het op xc3xa9xc3xa9n hoop gooien van christelijk en islamitisch onderwijs gebeurt vaker, hoewel er m.i. nog wel een duidelijk verschil in zit. Politieke correctheid, ik word er steeds beroerder van.

 2. Aleid Truijens verkondigde onlangs in de Volkskrant dat islamitisch onderwijs in Nederland toch wel schadelijke gevolgen heeft en pleit voor afschaffing ervan.
  Voor de politieke correctheid voegt ze er een week later, nadat ze tot haar grote schrik negatieve reacties heeft gekregen en beschuldigd is van ‘rechts denken’, aan toe dat elke vorm van bijzonder onderwijs moet worden afgeschaft. Religieus onderwijs, dus voor de veiligheid betrekt ze snel het christelijk onderwijs er ook bij.
  Het op xc3xa9xc3xa9n hoop gooien van christelijk en islamitisch onderwijs gebeurt vaker, hoewel er m.i. nog wel een duidelijk verschil in zit. Politieke correctheid, ik word er steeds beroerder van.

 3. Ja, men schrikt terug voor reacties. altijd bang om van racisme te worden beschuldigd. of voor rechts of voor vrouwonvriendelijk.

  Ik snap het ook wel BJ, want ik heb het vaak als verwijt gekregen. Vervolgens hoeft men dan niet meer met je in discussie want je bent ‘racistisch, rechts of vrouwonvriendelijk.’
  en je hebt verloren.

  dat is de hele truc van het debatteren, in elk geval in Nederland…

  Nooit kun je problemen benoemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s