dit is onze onderneming Heng tong verschil

altijd lachen, die spam.

Gisteren vond ik dit in mijn mailbox (surf maar niet naar de aangegeven site, je weet nooit wat je binnenhaalt, ik deed het ook niet):

Beste vriend
First we echt eer van uw bezoek aan onze website, wij zijn gespecialiseerd in elektrische en digitale producten en de export. We verkocht en meer dan 30 landen. Wij verkopen zoals digitale camera’s, mobiele telefoons, LCD TV, xbox, Laptops, DV, MP4, GPS Ga naar onze website: http://www.vecotrn.com te vinden wat u misschien gexc3xafnteresseerd en neem contact met ons op vrij als je nog een vraag, onze medewerkers trots zijn op ten dienste van onze klanten, terwijl net boven onze visie, onze doelen en onze kernwaarden , Innovatief, superieure kwaliteit producten gecombineerd met snelle levering, concurrerende prijzen, professionele technische ondersteuning en een uitstekende klantenservice. Dit is onze Heng Tong onderneming verschil.
neem dan gerust contact met ons op:

MSN: vecotrn6@hotmail.com
E-mail: vecotrn@vecotrn.com
TEL: +8610-66236200
Invite your mail contacts to join your friends list with Windows Live Spaces. It’s easy! Try it!

Wat zit hier nu achter? Op deze manier verkoop je toch geen apparaten? Dus toch een site die rotzooi op je computer wil installeren?
Wie weet meer?

Advertenties

4 Comments

  1. Kreeg dezelfde en heb wel gekeken. Reageren wel echt op telefoon en mail, en natuurlijk is volgens hen alles legaal. Maar een apple mac book pro 15,4 voor xe2x82xac 580 (incl. shipping) Lijkt me wel erg goedkoop.
    Ben ook wel nieuwsgierig naar iemand die meer ervaringen heeft

  2. Ik heb dezelfde mail gekregen. Denk je nou echt dat serieuze handelaren/ondernemers zo’n gebrekkige en slecht geformuleerde mail sturen als reclame? Dacht het niet. De site is een pure hoax en daar hoef je echt niet naartoe te gaan om dit te ondervinden. Mensen; BE WARNED! Bij bestelling krijg je geen mallemoer, waarschijnlijk gewoon zo’n figuur die de hele dag dit soort mailtjes en andere larie aan het versturen is. Internet zit er zo langzamerhand vol mee. Triest eigenlijk.. zoek een baan zou ik zeggen!

    Groet

  3. LAura, ik gaf hem aandacht omdat ik benieuwd was wat het was. Zoals je ziet maak ik geen reclame ervoor, maar was ik benieuwd of het een verkoopsite was of een site die stiekm dingen wil installeren op computers.

    Vandaar de aandacht en die blijf ik soms geven als ik iets doms zie. of als ik me ik iets afvraag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s