Islamofoob Nederland? Welnee

“Mensen die klagen over islamofobie beseffen blijkbaar niet aan welke kant van de groeiende kloof tussen moslims en niet-moslims de klappenvallen. Het zijn niet moslims die worden bedreigd en moeten onderduiken. De koran is nog vrij verkrijgbaar, in onverkorte versie,maar kunst met een islamkritische noot wordt van de muur gehaald. Zelfs in de wetenschap wordt gecensureerd uit angst voor moslimwoede. De roep om censuur en zelfcensuur wordt steeds luider, en steeds breder gedragen. Maar feitelijk is Wilders de enige die het wordt kwalijk genomen als hij om censuur roept.”

LEES VERDER HIER

Ik snap inderdaad ook die klachten niet. Moslims mogen hier, terecht, moskeeen oprichten, terwijl je in bepaalde Islamitische landen het niet moet wagen openlijk christelijk te zijn.
Moslims krijgen hier vele vrijheden, zelfs het recht tot seksediscriminatie. Met vele gevoeligheden wordt rekening gehouden – met sommige niet, en dat is goed, want iedereen wordt in het leven wel eens gekwetst. Daar moet je je overheen zetten. En volgens mij doen veel Moslims dat ook.

En toch klagen sommige opiniemakers (JAA van Doorn, Marcel van Dam, Doekle Terpstra) over islamofobie. Een mooie term, want door mensen met kritiek op de Islam de kreet foob mee te geven, hoef je ze niet serieus te nemen..

Advertenties

2 Comments

 1. in plek van een film maken, zou Widlers eigenlijk een boek moeten schrijven : Mijn Strijd. Een boek over de Eindoplossing van de Molsimkwestie. Overal verkrijgbaar, net zoals je in het Midenoosten Mein Kampf overal kan kopen. Doen ook niemant moeilijk over.

 2. Ik had laatst een discussie met een collega, zij is een “gematigde” moslima. Volgens haar bestaan er maar drie godsdiensten: Jodendom, Christendom en Islam. Alle andere geloven, zoals Germaans Heidendom, Druxc3xafdisme, Hindoexc3xafsme, Boeddisme, Sjamanisme, Natuurreligies, etc. zijn in haar ogen geen godsdiensten, maar slechts bijgeloof.
  Verder vond deze mevrouw de evolutietheorie “onwetenschappelijk”. Hoe intolerant jegens andere opvattingen kun je zijn?
  Ik ben het op de meeste punten niet met Wilders eens, maar ik vind de ideexc3xabn die veel Moslims en Christenen in Nederland er op nahouden veel gevaarlijker dan de ideexc3xabn van Wilders.
  In zijn strijd tegen de “verwildersing” en de “islamofoben” laat links Nederland zich voor het karretje spannen van lieden die Nederland willen omvormen tot een Joods-Christelijk-Islamitische dictatuur.
  Tolerantie is goed, maar tegen intoleranten moet je intolerant zijn.

  Vriendelijke groet,
  Redbad

  “Liever in de hel met mijn voorvaderen, dan met vreemden in de hemel der Christenen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s