rare namen

Peter Selie, Connie Veeren, Dick Wijfje, Ana Nas en Douwe Schat zijn namen waar je niet echt trots op bent, maar ze bestaan echt! Sander de Heer zocht het samen met de 3FM luisteraars uit tijdens het BNN-programma de Coen en Sander show. Op woensdagmiddag 15 augustus tussen 16.00 uur en 19.00 uur maakt Sander bekend wie in Nederland de meestvreemde naam heeft.

Zo’n 5000 smsjes kwamen er binnen met vreemde namen. Sander en zijnredactie  hebben alle namen bekeken en morgenmiddag valt de beslissing.Wat zijn de meest vreemde ‘namen om je voor te schamen?’. Sander de Heer: ‘Sommige ouders hebben echt humor gehad, meneer K. Bouter heeft zijn dochter bewust Joska Bouter genoemd, mevrouw Wiljannie Uit de Fles lacht zichzelf elke dag rot dat ze
getrouwd is met meneer Mostert, ze heet nu Wiljannie Mostert Uit deFles!’. In de categorie initialen zijn genomineerd: W.C. Pot, S.M.Kelders en B.M.W. en R.O.L.L.S. de Witte. Die laatste is een autofreak.Zijn zoons staan nu in het telefoonboek als De Witte, B.M.W. en DeWitte, R.O.L.L.S.

Dan is er ook nog een bedrijvencategorie waar de tandartsen en artsen het best in scoren. Tandartsen met namen als Vullings of Breekijzer of chirurg Van den Dood is toch een beetje pijnlijk. Het mooiste is plastisch chirurg Dr. Tits, die is gespecialiseerd in borstvergrotingen.
 

Advertenties

5 Comments

 1. Rare namen op nare ramen
  Vette vegen in de regen
  Drupsteen op een kuifhangbord
  Zultjes in een porrend rog
  Hijgend klop ik en ik bof
  Ooft: vers fruit; dat noem ik lof!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s