schatjes`

ik zag net programma schatjes op tv. Ja sommige ouders zou echt verboden moeten worden kinderen te krijgen. Of in elk geval eerst een certifcaat halen net als bij een rijbewijs, maar ja neuken zonder condoom kan iedereen.
De ouders van deze aflevering: ehm, net niet zwakzinnig. Volgens mij kregen ze kinderen uit verveling. Ze klaagden dat hun kinderen zo druk waren. Maar de kinderen waren het vaak niet, dan zaten ze rustig te spelen en dan ging pa aan hun oor trekken.’ja lolletje’,. zucht, ze konden ze gewoon niet met rust laten.
zonder kinderen zouden ze zich vervelen. Ik vond die ouders zelf extreme kinderen. Zij zochten aandacht bij hun kinderen..

En die moeder, dan, die dacht een kind van vier vervelend deed om haar te pesten. Dat  is hetzelfde wat veel mensen doen die hun hond of bokito menselijke eigenschappen toekennen. Ongelooflijk, je weet dat het een kind van vier is en dat je dus diens woorden en daden anders moet zien dan bij een volwassene.The image xe2x80x9chttps://i1.wp.com/www.agcc.nl/Kinderen_Transparant.gifxe2x80x9d cannot be displayed, because it contains errors.

Nou , er kwam een opvoedkundige aan te pas. Ze leerden wat, er leek me vooruitgang te zijn geboekt. Ze bedoelden het goed. Wie weet komt het ook allemaal wel goed. Vooral als er ook aan nazorg wordt gedaan, dat niet als de camera’s weg zijn de motivatie verdwijnt.

Programma is  terug te zien op http://www.uitzendinggemist.nl . Ga daar naar programma’s met S , dan ‘Schatjes’, laatste uitzending

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s