geinig..

12-07-2007

Bart Simpson gaat naakt in speelfilm

Bart Simpson gaat naakt in speelfilm

LONDEN – Tekenfilmfiguur Bart Simpson is in de eerste speelfilm over de populaire familie volledig naakt te zien. Dat melden diverse Britse media na een voorvertoning van een aantal scxc3xa8nes voor journalisten.

De zoon des huizes is in al zijn glorie te bewonderen wanneer vader Homer hem uitdaagt om naakt op straat te gaan skateboarden. Het publiek applaudiseerde van enthousiasme over de onverwachte naaktscene.

In de eerste speelfilm over het getekende Amerikaanse gezinnetje dumpt Homer per ongeluk nucleair afval in de rivier, zodat het dorpje Springfield ontruimd moet worden. Ondertussen krijgt dochter Lisa een relatie met een Ierse milieuactivist en begint opa Simpson opeens in tongen te spreken. The Simpsons Movie is vanaf 16 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

3 Comments

  1. Naakt of niet, ik zou als fan sowieso al naar deze film gaan.
    Opmerkelijker: de stripfiguren Bulletje en Bonestaak waren ook al naakt afgebeeld. Daar keken we in de jaren vijftig wel van op;-)

  2. Naakt of niet, ik zou als fan sowieso al naar deze film gaan.
    Opmerkelijker: de stripfiguren Bulletje en Bonestaak waren ook al naakt afgebeeld. Daar keken we in de jaren vijftig wel van op;-)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s