schaken en spelen

Beste Schaakliefhebber, oud-deelnemer,


Op zaterdag 8 september 2007 is het er weer! Dan organiseert de Delftsche SchaakClub (DSC) voor de ELFDE maal het OGD Rapid Schaaktoernooi.

De deelnemers van eerdere jaren weten het nog: veel spanning, veel prijzen en halverwege de avond de geslaagde barbecue.

En deze keer maar liefst een totaal prijzengeld van 2500 euro met een hoofdprijs van 750 Euro! Ook dit jaar zijn er twee groepen, dus voor iedereen ruimschoots kans om een prijs in de wacht te slepen.

Het toernooi begint om 15.00 uur, duurt tot 22.15 uur en wordt gespeeld op een dezelfde locatie als vorig jaar in het kantoor van sponsor OGD, gelegen aan de Kalfjeslaan 14 te Delft.

Deze locatie ligt op loopafstand van station Delft-Zuid, en er is tevens ruimschoots GRATIS parkeergelegenheid. Op de site van OGD staat een uitgebreide routebeschrijving. (http://www.ogd.nl/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=36&MMN_position=35:28)

Het inschrijfgeld bedraagt 9,- euro (inclusief maaltijd = BBQ!), er is plaats voor maximaal 150 deelnemers en er is een bar aanwezig. De toernooivorm is 7 ronden Zwitsers, 20 min p.p.p.p.

Je kunt je opgeven voor dit uitdagende maar ook gezellige toernooi, door een reply-mailtje te sturen, via de sponsor OGD schaken@ogd.nl , te bellen naar OGD via 015 2628636 of te bellen naar Edgar Huisman 015 2125883. Inschrijven voor donderdag 6 september; open inschrijving (club- en huisschakers).

Het is belangrijk dat je op tijd aanwezig bent op de toernooidag, aangezien de definitieve aanmelding na 14.00u en tot uiterlijk 15.00u kan plaatsvinden!

zie voor informatie: http://www.delftseschaaksite.nl/toernooi/ogdrapid/ . Op deze site wordt ook de actuele lijst van inschrijvingen gepubliceerd.

 

Bezoek als schaker nu ook het OGD Flaming Dog Lanfestival op 6-7-8 juli aanstaande te Delft

Schrijf je nu hiervoor in op http://www.lanfestival.nl

De organisatoren van het festival presenteren met trots het Allround Gaming Kampioenschap als belangrijk onderdeel van het Lanfestival. Er is ruim 3.000 euro aan prijzengeld. De andere twee pijlers onder het festival worden gevormd door een lounge en een bioscoop. Ook bezoekers zijn welkom om naar de wedstrijden te kijken, een filmpje te pakken of te relaxen in de lounge van de prachtige locatie Lijm & Cultuur.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s