webcam – WK

SNS Bank organiseert eerste WK Webcamzitten

Dit jaar vindt voor het eerst het WK Webcamzitten plaats. Het evenement wordt georganiseerd door SNS Bank die daarmee ‘Virtuele warmte als online strategie’ wil inzetten.

 

 

Vanaf vijf februari nemen tien deelnemers vijf dagen lang plaats achter de pcvoor de titel WK Webcamzitter 2007. Ze maken kans op een jaar lang gratis wonen. Met de wedstrijd wil SNS Bank mensen op een andere manier kennis laten maken met de nieuwe webcamdienst Live@dvies. SNS Bank organiseert het WK samen met online bureau Qi.

“Tegenwoordig gebruiken mensen internet niet alleen meer voorinformatie of transacties”, zegt SNS Bank. “Meer en meer krijgt internet ook een sociaal gezicht en gaat men op zoek naar xe2x80x98virtuelewarmtexe2x80x99 in de vorm van gepersonaliseerde websites en persoonlijk advies via tekstchat of webcam. SNS Live@dvies speelt hierop in door onlinehypotheekadvies aan te bieden. Met deze dienst krijg je binnen vijf minuten live een hypotheekadviseur op je scherm. Inmiddels kiest 40%van de mensen die via internet een hypotheekadvies aanvragen bij SNSBank, voor Live@dvies”.

Om deze dienst op gepaste wijze te ondersteunen heeft SNS Bank samenmet online bureau Qi het WK Webcamzitten ontwikkeld. xe2x80x9cHet WKWebcamzitten laat echte mensen zien die bezig zijn met een spannende ensensationele wedstrijd. Die menselijkheid of xe2x80x98virtuele warmtexe2x80x99 isprecies wat SNS Live@dvies biedt. De wedstrijd en de dienst passen dusperfect bij elkaar,xe2x80x9d aldus Kirsten Andres, hoofd marketingcommunicatievan SNS Bank.

Deelnemers aan het WK Webcamzitten moeten vijf dagen lang continu achter de webcam zitten en spannende webcamopdrachten uitvoeren. Erachter slapen mag natuurlijk ook. De afvalrace eindigt na vijf dagen.De winnaar wordt gekozen door toeschouwers van het WK Webcamzitten en een vakkundige jury met wisselende samenstelling.

Kirsten Andres: xe2x80x98Het is een reality show die entertainment, spanning en sensatie combineert. We zien dat mensen zich door dit soort showsaangesproken voelen en die over het algemeen zeer waarderen. Mensenzijn steeds moeilijker te bereiken. We gebruiken de wedstrijd om tezien of we ze hiermee impactvoller kunnen bereiken. We verwachten datmensen zich meer verbonden voelen met SNS Bank en Live@dvies.xe2x80x99

Het WK Webcamzitten wordt georganiseerd in samenwerking met radio538,Sony en MSN en is live te volgen van 5 februari tot en met 10 februari op http://www.wkwebcamzitten.nl

.Ook is het live te volgen op radio538 in het journaal in xe2x80x98Evers staatopxe2x80x99 en in de programma’ss van Dennis Ruyer en Niels & Froukje.

24-01-2007

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s