Webcam – WK

muzieknoot

SNS Bank organiseert eerste WK Webcamzitten

Dit jaar vindt voor het eerst het WK Webcamzitten plaats. Het evenement wordt georganiseerd door SNS Bank die daarmee ‘Virtuele warmte als online strategie’ wil inzetten. Vanaf vijf februari nemen tien deelnemers vijf dagen lang plaats achter de pcvoor de titel WK Webcamzitter 2007. Ze maken kans op een jaar lang gratis wonen. Met de wedstrijd wil SNS Bank mensen op een andere manier kennis laten maken met de nieuwe webcamdienst Live@dvies. SNS Bank organiseert het WK samen met online bureau Qi.

“Tegenwoordig gebruiken mensen internet niet alleen meer voorinformatie of transacties”, zegt SNS Bank. “Meer en meer krijgt internet ook een sociaal gezicht en gaat men op zoek naar ‘virtuele warmte’in de vorm van gepersonaliseerde websites en persoonlijk advies via tekstchat of webcam. SNS Live@dvies speelt hierop in door onlinehypotheekadvies aan te bieden. Met deze dienst krijg je binnen vijf minuten live een hypotheekadviseur op je scherm. Inmiddels kiest 40%van de mensen die via internet een hypotheekadvies aanvragen bij SNSBank, voor Live@dvies”.

Deelnemers aan het WK Webcamzitten moeten vijf dagen lang continu achter de webcam zitten en spannende webcamopdrachten uitvoeren. Erachter slapen mag natuurlijk ook. De afvalrace eindigt na vijf dagen.De winnaar wordt gekozen door toeschouwers van het WK Webcamzitten en een vakkundige jury met wisselende samenstelling.

Kirsten Andres: ‘Het is een reality show die entertainment, spanning en sensatie combineert. We zien dat mensen zich door dit soort shows aangesproken voelen en die over het algemeen zeer waarderen. Mensen zijn steeds moeilijker te bereiken. We gebruiken de wedstrijd om tezien of we ze hiermee impactvoller kunnen bereiken. We verwachten dat mensen zich meer verbonden voelen met SNS Bank en Live@dvies.

Het WK Webcamzitten wordt georganiseerd in samenwerking met radio538,Sony en MSN en is live te volgen van 5 februari tot en met 10 februari op http://www.wkwebcamzitten.nl


Ontdek meer van Renzo Verwer, blogger/auteur

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Plaats een reactie