Jeugdzorg

AMSTERDAM , 13 januari ”  – Een 44-jarige man heeft vrijdagmiddag twee medewerkers van Bureau Jeugdzorg (BJZ) in Amsterdam bedreigd, omdat onlangs een van zijn kinderen uit huis was geplaatst.Dit heeft Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam (BJAA) laten weten.De man heeft al eerder jeugdzorgmedewerkers bedreigd en een van hen meteen mes aangevallen, aldus jeugdzorg.

De man was zo boos dat hij vrijdagmiddag op de A10 zijn eigen autoverliet om op de motorkap van de auto te springen waarin de medewerkers van BJZ zaten. Hij reed zo zeker 5 kilometer mee. De politie heeft de man aangehouden.

Inmiddels heeft BJAA ook de andere twee kinderen van de man uit huis geplaatst, als gevolg van de escalatie van de situatie door het incident van vanmiddag en gezien de problematiek van zowel de vader als de moeder, aldus het bureau.De vader had de medewerkers eerder in de week al schriftelijk en mondeling bedreigd. Desondanks zou vrijdag op het politiebureau een gesprek plaatsvinden tussen hem en de jeugdzorgmedewerkers.”

zie verder http://www.volkskrant.nl/binnenland/article387337.ece/Man_springt_op_auto_hulpverleners?source=rss

Twee dingen. Bedreigen is strafbaar, dus waarom arresteert de politie iemand niet? Gevolg van soft beleid? Het niet arresteren heeft nu bijna geleid tot de dood van de man zelf, en wie weet wat hij met de jeugdzorgers zou hebben gedaan

JE zal maar jeugdzorg medewerker zijn., Als je een kind niet uit huis plaatst , kom je voor de rechter, als je het wel doet, wordt je bedreigd ALS GEVOLG VAN DE SLAPPE HOUDING VAN DE POLITIE. Die mensen niet arresteert voor strafbare feiten, maar ze gewoon hun gang laat gaan. Die man was tot veel in staat. Maar kennelijk is het leven van een medewerker niet zo van belang. Je bent dus vogelvrij verklaard.

 

Advertenties

2 Comments

  1. Ik vind het sneu dat jeugdzorg zo slecht in de publiciteit komt.
    De goede dingen hoor je bijna nooit wat over, maar ja, dat is met alles.
    Groetjes,

    Tijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s