Wie dient de 1e klacht in tegen Bram Moszkowicz?

” Bram Moszkowicz zou wél de toga afgerukt moeten worden omdat hij het ambt van advocaat bezoedelt door eerst goed te verdienen aan zijn cliënt Willem Endstra, om vervolgens diens mogelijke afperser/moordenaar Willem Holleeder te verdedigen. Zelfs als dat moet omdat de heer Holleeder geen nee als antwoord accepteert. Hoe? Door Endstra’s toch al wankele reputatie verder door de modder te trekken. Endstra, de man die Moszkowicz’haarpommade en Napolitaanse maatpakjes financierde en meester Bram free of charge liet rondtoeren in de ultieme babe magnet, een blauwe Ferrari Maranello. Die Endstra verdient beter dan een postume dolkstoot van de man die hij mede miljonair maakte.

Moszkowicz zal met veel archaïsche zinsconstructies trachten zijn critici belachelijk te maken, zo ook mij. Prima, we zijn niet kleinzerig. Maar het wachten is op de eerste feitelijke weerlegging van de glamourjurist.”

Lees verder:

http://www.quotenet.nl/2007/01/10/154313.php

Menig advocaat vindt het verdedigen van zowel Endstra als van Holleeder dubieus – al raag ik me af wat ze zelf zouden doen. Wie dient de eerst klacht in bij de Orde? Ik snap het niet, dat die uitblijft.

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s