Stem op Bob, Nederlander van het JAAR

de Volkskrant organiseert de verkiezing Nederlander van het jaar. Genomineerd, naast onbelangrijke types als Cohen en Balkenende 😉 is ook de held van 2006, de gouden medaillewinnaar op de 10 kilometer schaatsen in Turijn , Bob de Jong.

http://www.vk.nl/nederlander

foto

op de foto: bob met een fan.

Daarna raakte hij verwikkeld in de harde strijd om het bestaan. Hij werd ontslagen door zijn sponsor, maar vocht zich terug, nu is veilig verkeer nederland zijn sponsor. Ook nam hij deel aan het programma Peking express, waar hij vele kilo’s afviel.

Bob de Jong is de sympatiekste sportheld van Nederland. Hijis altijd aardig, staat iedereen te woord en geeft graag een handtekening.

Onder vrouwen staat Bob de Jong bekend als een metroman. Hij is lief en aandachtig, hij heeft altijd een luisterend oor voor elk probleem, maarals het moet kan hij ook als een beest te keer gaan. De trendwatchers zien Bob als uberseksueel: hij gedraagt zich macho, maar niet teveel. (Typisch Bob:knalt er een macho tien kilometer uit en hangt daarna liefdevol om de nek van zijn coach.) De useksueel heeft een sterke persoonlijkheid,maar laat ook zijn onzekerheden zien. (Huilend voor de camera, SaltLake City 2002.)

Bob is eigenlijk de anti-held die held is.

Stem Bob:

 

http://www.vk.nl/nederlander

 

Advertenties

4 Comments

  1. Karel, Karel, waar is je op de 64-vlakkige rakker anders toch zo heldere blik gebleven? Wie een rondje rijdt, komt nooit op het zelfde punt uit, aangezien de aarde draait xc3xa8n door het heelal raast als een beer op zondag!

  2. Zegt Bob tegen Bea: “nou heb ik bijna net zoveel goud als jou!”. Bob is aardig op weg de nieuwe Bart Veldkamp te worden, maar ik vraag mij af of hij dat zelf doorheeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s