TALPA

https://i1.wp.com/www.midisegni.it/disegni/fauna/talpa_2.gif

Talpa oftewel mol in het latijn

Mijn vrienden- en kennissenkring heeft uiteenlopende meningen over Talpa. De een vindt vrijwel alles wat de zender uitzendt ‘stom’, en dan vooral de comedy ” Samen” (inmiddels al een tijdje van de buis af), een ander roept “kutzender” , maar anderen zijn laaiend enthousiast over het vele Nederlandse drama op de zender.

http://www.tvrecensies.nlis de site van oud-consumentenman Frits Bom, die geregeld zijn mening over tv geeft. Een paar dagen schreef hij:

CHAOS BIJ ZWARTEBALKENOMROEP

 

Mits niet in strijd met de wet mag van mij alles op de televisie worden uitgezonden. Maar om dat ook te doen is de aanwezigheid van enkele motieven van belang; bijvoorbeeld de behoefte om goede smaak uit te willen zenden, nieuws, sport, amusement, verwarring, platte lol, of Lingo. Bij de ZwartebalkenomroepTalpa heeft men zich nog wat extra ingrediënten toegeëigend, zoals het willen uitzenden van chaos en programma’s waarmee ruzie wordt gemaakt met de kijker.

 

In dat laatste is de Zwartebalkenomroep erg bedreven, zoal salgemeen bekend. Nagenoeg Iedereen in ons land ergert zich scheel aan het feit dat Talpa blijft weigeren bekend te maken op welk tijdstip voetbaltoppers worden uitgezonden, zoals gisteravond AZ-PSV. De voetbalminnende kijker heeft geen keus om uit te wijken omdat Talpa een monopoliepositie heeft op dit vlak. Maar de kijker heeft wel middelen.

 

Dus wreekt dit arrogante gedrag zich bij andere programma’s waarbij niet eens meer aan de orde is of deze deugen of niet. De kijker wil de Zwartebalkenomroep zoveel mogelijk ontlopen omdat men niet houdt van ruziemakers. Vandaar de continue dramatische kijkcijfers buiten het voetbal. En nog steeds heeft het Zwartebalkenmanagement er geen idee van hoe dit nu komt.

lees verder op:
http://www.tvrecensies.nl
en een beetje naar beneden scrollen.

Advertenties

2 Comments

  1. Eerst stond er op de talpa website dat samen op 22 aug weer uitgezonden zou worden…nu staat er: Het is niet uitgesloten dat het weer uitgezonden wordt… 😉

  2. Paniek regeert bij Talpa, zo lijkt het sioms. Samen is het dieptepunt in ge geschiedenis van de comedy. er is geen een seconde leuk, en de grappen lijken niet eens leuk, de acteurs geloven er ook niet in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s