m / v b i j – T a l p a —

— M/V – b i j – T a l p a —
Binnenkort start bij Talpa een ‘vernieuwend’ en nog ‘nooit eerder vertoond’ programma over de verschillen tussen mannen en vrouwen dat we natuurlijk ‘moeten’ gaan zien. Citaat:

” Beau van Erven Dorens en Linda de Mol presenteren komend najaar samen een nieuw programma, getiteld M/V. Het wordt dit keer geen talkshow,maar een groot studioprogramma met veel publiek en Bekende Nederlanders die samen met hun eigen partner naar de studio komen.
M/V wordt een programma waarin veel gelachen zal worden om de verschillen (en overeenkomsten) tussen mannen en vrouwen. En daar kan jij bij zijn!
We kennen allemaal de boeken over ‘Hij van Mars en Zij van Venus’,maar wij laten zien of de man-vrouw verschillen natuurlijk zijn, of aangeleerd. Kortom: Vooroordelen gaan we onomstotelijk bevestigen of genadeloos onderuit halen.
Voor het programma hebben we de meest uiteenlopende filmpjes opgenomen met mannen en vrouwen, die het leuk vonden om als proefpersoon mee te werken aan grappige testen, die verrassend en spraakmakend zijn.”

Om de verschillen tussen man/vrouw echt te kunnen onderbouwen is Talpa op zoek naar
” leuke heterostellen voor in het publiek.”  inschrijven kan via :
http://www.talpa.tv/web/show/id=46292/langid=43/contentid=152721/dbid=1203/typeofpage=47019

Wat ik mij nu afvraag, kunnen homoseksuele mannen en vrouwen echt niet in het publiek? en waarom eigenlijk niet? Talpa had al eerder zoiets:

(Bron Gaynews.nl : 12 juli 2005)

Voor de tweede keer in zijn geschiedenis haalt weblog Retecool een Foto Fuck Vrijdag-editie van het web. Dit maal op urgent verzoek van de advocaten van Talpa. Die geven aan dat Talpa niet geassocieerd wil worden met homoseksualiteit.

De juridische afdeling van Talpa heeft grote moeite met de fotoverzameling die de lezers van het populaire blog anderhalve week terug wijdden aan de nieuwe zender. Talpa zegt het enthousiasme voor de nieuwe zender te waarderen, maar stelt tevens dat het gebruik van de merknaam, foto’s en de logo’s schadelijk (kunnen) zijn voor Talpa.

“Met name de uitingen waarin wordt verwezen naar terrorisme, pornografie, incest, homoseksualiteit en de holocaust kunnen wij nieterg waarderen en zijn schadelijk voor Talpa”, menen de advocaten in een gepubliceerd verzoek.

Inderdaad ja, terrorisme. incest, homoseksualiteit, allemaal vreselijk. Wat werken daar voor mensen bij TALPA??

Advertenties

1 Comment

  1. Ik kijk toch al erg weinig naar Talpa. Naar de uitzendingen van Gordon en Gerard Joling heb ik altijd met veel plezier gekeken. Verder kijk ik weinig naar de zender. Ik vind trouwens dat homoseksuele mannen zeker met het programma van Beau en Linda mee moeten doen. Homoseksuele mannen kunnen vaak beter over gevoelens praten dan heteromannen en hebben ook vaak een heel ander beeld van vrouwen. Alleen al omdat wij geen seksuele gevoelens voor vrouwen hebben. Maar ze kijken maar bij Talpa wat ze doen, alleen vertegenwoordigt het publiek dan niet de hele samenleving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s