China heeft het gedaan!

Er bestaan steeds meer complottheorieën over de ware toedracht van de aanslagen in New York en Washington van 11 september 2001. Steeds meer mensen raken overtuigd van de onmogelijkheid van de officixc3xable lezing. De niet-officiele lezingen schrijven de aanslagen toe aan joden, moslims, buitenlanders, arabieren, enz. Dat miljoenen mensen zich hiermee bezighouden en met steeds meer alternatieve ideeën aankomen, geeft te denken. Niet langer kan ontkend worden dat de officiële versie van de waarheid zoals verkondigd door diverse regeringen kennelijk ontoereikend is.

Terecht wijzen complotdenkers op een zeer groot aantal feiten en verklaringen van ooggetuigen en wetenschappers die onverenigbaar zijn met de heersende opvatting. Het feit dat bekend is dat sommige van de vermeende zelfmoordpiloten nauwelijks in staat waren een eenmotorig vliegtuigje in de lucht te houden, de natuurkundig onmogelijke manoeuvres die enkele vliegtuigen gemaakt zouden hebben, het ontbreken van vliegtuigwrakstukken bij het Pentagon en tenslotte het perfecte in elkaar storten van de Twin Towers,  dit allemaal is nog maar een klein deel van het bewijs dat de officiële theorie volstrekt ontoereikend is. Het is inderdaad niet zo vreemd dat steeds minder mensen genoegen nemen met het simplistische verhaal dat de aanslagen gepleegd zouden zijn door een groep fanatieke moslims, uit haat tegen de westerse wereld. Dat is een al te gemakkelijke voorstelling van zaken en de bewijzen stapelen zich op dat we ten onrechte met de beschuldigende vinger naar een tamelijk kwetsbaar deel van de wereldbevolking hebben gewezen, met alle bekende verschrikkelijke gevolgen van dien.

Al die jaren is de mogelijke rol van China in deze ramp nauwelijks belicht geweest, hoewel zij er in tegenstelling tot Bin Laden en andere moslims volop van hebben geprofiteerd en het begrip kamikaze-piloot toch in eerste instantie meteen aan Azië doet denken. China is een wereld-economie in opkomst. De chinezen doen zaken (inclusief wapenhandel) met alle corrupte, diktatoriale en geweldadige regimes waar westerse bedrijven wegblijven vanuit ethische overwegingen. In Afrika bijvoorbeeld is China de grootste buitenlandse investeerder, en dat meestal in landen, waar de internationale gemeenschap de handen van af probeert te houden. Ook hier plaatst China zich bewust buiten de orde en daarmee de internationale gemeenschap. China koerst af op de wereldheerschappij en ziet op het moment de VS en Europa als voornaamste obstakels die uit de weg moeten worden geruimd. Daarbij wordt geen enkel middel geschuwd.

Het is daarom niet verbazend dat in de straten van Beijng uitbundig feest werd gevierd in de dagen na de aanslagen op 11 september 2001. Lees bovendien op deze site ( http://www.newsmax.com/archives/articles/2002/9/24/143618.shtml ) dat Chinese legerofficieren reeds in 1999 van de aanslagen in 2001 op de hoogte waren. Is het niet ongelofelijk vreemd dat de machtige CIA (NB: ChInA) nooit Osama Bin Laden heeft kunnen traceren, laat staan arresteren? Het is een feit dat China de enige wereldspeler is die belang had bij de aanslagen van 11 september en alles wat er daarna is gebeurd. De oorlogen in het Midden-oosten leggen een hoge druk op de Amerikaanse economie en Europa glijdt af naar een paranoïde samenleving waarin autochtonen en allochtonen in een neerwaartse spiraal verder van elkaar verwijderd raken door wederzijds onbegrip en haat. 

De rol van de chinezen in de eveneens raadselachtige Bijlmerramp is ook duister. Opvallend is dat tussen de datum van de Bijlmerramp: 4 oktober 1992 en 9 september 2001 precies 3264 dagen zitten. Dat is gelijk aan (delen door 28) 116 Chinese maan-maanden. Oftewel 9-11 op de kop. Verdacht was ook dat na identificatie geen enkel slachtoffer de Chinese nationaliteit bleek te bezitten. Er zijn sterke aanwijzingen dat eventuele Chinese bewoners van Groeneveen of Kruitberg vooraf zijn getipt om hun woning te verlaten. Het is ook aannemelijk gemaakt dat de Boeing 747 van China-Airlines die een jaar eerder door precies dezelfde oorzaken neerstortte niet losstaat van de Bijlmerramp maar een soort test was. De Bijlmerramp heeft de chinezen ervaring en kennis opgeleverd die negen jaar later heeft bijgedragen aan het succes van de 9 september aanslagen.

China en de Chinezen, we zijn er aan gewend geraakt. Hun rare ogen, hun rare huidskleur, hun rare taaltje, hun rare manier van eten, het feit dat ze allemaal hetzelfde lijken, enzovoort. Er zijn meer verschillen dan overeenkomsten tussen de Chinezen en wij. Als een kind voor het eerst geconfronteerd wordt met een Chinees schrikt het! En ondanks hun aan blanken en negers superieure IQ horen we relatief weinig van succesvolle chinezen in onze maatschappij. Behalve in de restaurants en de casino’s kom je ze zelden tegen.

Ik wil daarom wijzen op de steeds meer aan kracht winnende hypothese dat chinezen niet van aardse oorsprong zijn, maar veeleer halfbloed-alien/mens, een theorie die steeds meer wint aan populariteit in de wetenschappelijke wereld. China is een verbastering van Siënna (een bruin-geel pigment) en verwijst naar de huidskleur van zijn bewoners. Hun mysterieuze taal, het Mandarijn, is een mogelijke verwijzing naar het uiterlijk en de naam van het hemellichaam waar hun voorouders vandaan zouden komen, namelijk de Maan (Moon is ook een mannennaam in China). In de traditie en cultuur van China vind je talrijke herinneringen van onwereldse oorsprong (Draken, Vuurwerk/Vuurpijlen, het Mid-herfstfeest ter ere van de Maan, het Yin-Yang symbool de halve maan, en vele legenden). Hier is dus sprake van een complot dat veel verder gaat dan slechts de economische vernietiging van het Westen…

Ik ben van mening dat we moeten voorkomen dat onschuldige Moslims nog langer het slachtoffer worden van onze agressie. We moeten de oorlog tegen de Moslimterreur staken, want Moslimterreur bestaat niet. Het is tijd dat we leren van onze fouten, niet meer klakkeloos geloven wat anderen ons voorspiegelen. We moeten het echte gevaar onder ogen zien, en dat zijn de chinezen,  en actie ondernemen voordat het te laat is! 

 

NB: Ik ken vele goede Chinezen. Mijn Chinese buurman bijvoorbeeld, zo’n peer. Vriendelijk, geen terrorist en
altijd schoon op zichzelf!

 Mr. A. de Wit

Advertenties

10 Comments

 1. Eindelijk eens iemand die het durft te zeggen. Al jaren vertrouw ik die Chinezen niet. Ze lachen altijd, maar waar denken ze aan? Ik kom altijd met een onheimelijk gevoel van de chinees vandaan. Het is toch niet normaal dat op iedere plek op aarde er een Chinees is, waar allemaal dezelfde gerechten te krijgen zijn, en dan dat lachje. Nee, ik vind het goed dat de Chinezen eens goed in de gaten moeten worden gehouden. Zoals gezegd, ik vertrouw ze al jaren niet.

 2. Geinig stukje, Renzo. Tja en dan zo’n complottheorie. Als je het mij vraagt hoort dat toch vooral thuis in de categorie “xc3x89lvis leeft”.

  Herman Brood ( dood.) bewweerde dat hij op vijftig meter afstand een damesfietszadel kon ruiken. En hij kon je ook nog vertellen wat de postcode van de desbetreffende dame was.
  Dat laatste leek mij discutabel.

 3. Hier wordt over de rug van de chinees en onder het mom van humor, racisme bedreven. Mr. Renzo moet zich een keer realiseren dat bewust grenzen opzoeken zeer kwetsend kan zijn voor andere mensen. En dat geldt inderdaad ook voor de nogal stigmatiserende uitdrukking “Moslimterreur”!

 4. Vlaamse uitdrukking, o.a. bekend uit Suske en Wiske: Van alle Chinezen, maar niet van den deze!

  In Blake en Mortimer Het geheim van de zwaardvis wordt trouwens een niets ontziend beeld van de gele medemens geschetst!

 5. En laten we ook niet vergeten, dat de strip Peer de plintkabouter uit de Spits! (Metro?) verdwenen is na een rel rond vermeend anti-Chinese afleveringen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s