De leukste grap over Frank boeijen

toen-en-nu-274x274.jpg

Ik zag gisteren de verzamelde songteksten van Frank Boeijen liggen. Ik schoot in de lach: een krant zette ooit boven een bespreking van Boeijens Verzamelde Teksten:

Wat Frank Boeijen eigenlijk zong.

 

Advertenties

15 Comments

 1. Nu hebben we het over, op afstand, de allergrootste kwezel van het vaderlandse lied; Frank ‘bloed op de achterbank’ Boeien.
  Getverdemme; Hypercorrecte edelkitsch πŸ˜•

 2. Geachte kwezelfan. U meent dat ik Frank Boeiens werk niet ken?! Was dat maar waar, was die melige troep me maar bespaard gebleven!
  Helaas is de praktijk anders.
  Ik had altijd al een ongelooflijke hekel aan die zeikliedjes van die vent, toen net zo’n dwaallicht als u mij een heleboel cdeees met nog meer muzikale Boeijenellende te leen gaf.
  Na deze ‘muziek’ beluisterd te hebben, was ik nog meer bevestigd in het oordeel dat ik voorheen al had over deze kwal:’ ergelijke modieuze aanstelleritis!’ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 3. Nou, alles behalve het vullis dat Frank Boeijen als muziek presenteert. Echt’ Boeijenfan, ik ben absoluut niet negatief of nihilistisch en er zijn echt hele prachtige dingen op muziek gezet waar ik bijzonder van weet te genieten, gelukkig, maar ik heb nog wel een scherp neusje voor wat ik al eerder noemde ‘ergelijke modieuze anstelleritis’. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

 4. <a href=”http://imageshack.us”><img src=”http://img149.imageshack.us/img149/3766/beatrixclaus7pf5aq.jpg” border=”0″ width=”400″ alt=”Image Hosted by ImageShack.us” /></a>

 5. He Donald zo uitgesproken als je bent over linkse miljonairs of de Bard van Nijmegen, zo weinig uitgesproken ben je als je je moet uitspreken over wat dan wel mooi is. Kom eens met de billen bloot of zit je nog in de olie?

 6. Oh, Boeienfan, bent u er nog? Maar wat wilt u precies van mij weten? Mijn idolen op schrijgebied, muziekgebied of sportgebied?
  Jij hebt weinig van mij gelezen, anders had je kunnen weten wie mijn helden zijn!

 7. Eerste even dit, voor een opmerking als ‘zit je nog in de olie’ haalt zelfs een mongool zijn neus voor op. Dit heb ik ontzettend veel op de lagere school gehoord, en volwassenen die daar nu nog mee aan denken te kunnen komen, kan ik absoluut niet serieus nemen. En eigenlijk wil ik met dit slag randdebielen niks te maken hebben, ‘boeienfan.’ Dus eerst even netjes je excuses maken aan mij en zo niet, dan heb ik geen enkele behoefte om nog uit de doeken te doen wie mijn heklden zijn. Goof! 8)

 8. En dan nog iets…….Boeienfan. Ik begrijp dat je je schaamt om een Frank Boeienfan te zijn, maar een aanduiding als ‘Boeienfan’ is toch wel heel infantiel Tienjarige meisjes noemen zichzelf paardenfan of paardengek, dat ligt ongeveer in de lijn met Boeienfan of K3 fan. Mijn naam is Donald Olie en ik wil met iederen de discussie aan, maar dan wel graag met Open Vizier ‘Boeijenfan! Zeg gewoon hoe je heet, tenzij je inderdaad een tienjarig meisje bent. In dat geval sluit ik nu snel de computer af, voordat de politie binnenvalt!

 9. Hela, hola, was ist das hier denn fur ein theater, ja. Seid ihr beiden dan ganz verruckt geworden?!
  Freddy Quin sagte: Junge komm bald wieder, bald wieder nach Haus, junge geh nicht wieder, nicht wieder hinaus, Ich mach mich sorgen, Sorgen um dich, denk auch an morgen, denk auch an mich!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s